Huilitauko

Wiikoilla 41 ja 42 korjaamolla ei ole läsnäolijaa. Puheluihin ja viesteihin vastataan sekä kauppaa käydään mutta etäyhteydellä.Tavaran toimittajia/noutajia pyydämme ilmoittamaan etukäteen toimistaan.

Tervetuloa!

APH-Tech OY Etelä-Suomen Automaatio on muovihitsauslaitteiden huoltoon ja varaosiin erikoistunut yritys. Huollamme yleisimmät merkit ja toimitamme niihin myös varaosia. Säännöllisesti huolletut ja oikein kalibroidut laitteet helpottavat työskentelyä ja auttavat vähentämään laiterikoista johtuvia seisokkeja tuotannossanne. 

Muovihitsauslaitehuollon lisäksi palveluihimme kuuluu myös sähkölaitteiston käytön johtajuudet, sähkö- ja autoaatiokunnossapito sekä sähkökäytöt avaimet käteen -periaatteella.

Toimitamme myös puolalaisia Spartus-hitsauskoneita, plasmaleikkureita ja hitsaustarvikkeita. 

Työkalut

Jos sydäntäsi lähellä on kappaleiden kiinnittäminen toisiinsa ja niiden irroittaminen toisistaan, niin käänny meidän puoleen. Meidän kautta saat niihin hommiin loistavat työkalut. Valikoimaamme kuuluu Spartus hitsauslaitteet ja plasmaleikkurit. Spartuksen valikoimasta löytyy laitteet MIG/TIG/MMA-hitsaukseen ja plasmaleikkaukseen jopa CNC-versioina.

Jos olet enemmän putkenkatkaisijatyyppi, niin siihenkin meillä on työkalut. Jälleenmyymme myös Exact Toolsin putkileikkureita. Exact Toolsin koneilla katkot ja viisteytät näppärästi miltei kaikki putkimateriaalit. Tutustu tuotteisiin täältä. Tässähän parasta on se, että koneet, huolto ja varaosat saat saman katon alta.

Työkaluhuolto

Kun korjataan, niin korjataan kunnolla ja oikeilla osilla. Ei valohoitoa eikä laastareita.

Huollamme ja toimitamme varaosia yleisimpiin muovihitsauslaitteisiin. Huollamme mm. Munsch, Herz, Bak, Dohle extruuderit, kalvohitsauskoneet ja kuumakaasuhitsauslaitteet. Sähkömuhvikoneista huollamme ja PFS-Plasson, Ritmo ja Duty Cycle. Myös puskukoneet oheislaitteineen onnistuu. 

Sähkökäytöt

Mikä on kun ei hommat pyöri? Laitetaan hommat pyörimään. Meiltä kannattaa kysyä ratkaisuja sähkökäyttöjen ratkaisuihin. Voimme toimittaa sähkökäyttöjä avaimet käteen -periaatteella tai komponentteina. Kattavan yhteistyöverkoston kautta saamme toimitettua moottorit, vaihteet ja taajuusmuuttajat isoihin ja pieniin tarpeisiin.

Kylmälaiteasennus

3.1.2020 lähtien taskussa polttelee myös kylmälaiteliiketodistus, eli meillä on TUKES:n myöntämät valtuudet asentaa ja huoltaa alle 3 kg kylmäainetta sisältäviä kylmälaitteita. Kansankielellä olemme siis oikeutettuja, luvallistettuja ja pätevöityneitä asentamaan mm. ilmalämpöpumppuja. Jos kesähelteet askarruttaa mieltä, niin meiltäkin kannattaa kysyä helpotusta perspiraatioon. Kyllä me joku ratkaisu saadaan siihenkin.

Facebook