APH-Tech:n sivusto uudelle alustalle

APH-Tech:n sivusto uudelle alustalle

Firmamme verkkosivut siirtyy uudelle alustalle. Uuden alustan etuna on myös pääsivustoon integroitu verkkoauppa joka avautunee lähiaikoina.

Pitkällisen pohdinnan seurauksena, eli määrittelemättön mittaisen hetken mielijohteesta, siirrämme sivustomme uudelle alustalle. Ihquinta uudessa alustassa on verkkokauppamahdollisuus. Verkkokauppaan tuupimme tavaraa pikkuhiljaa kun tuotteita saadaan perustettua. Avautuminen tapahtuu kun maksuvälityskytkyt on saatu hierottua kasaan. Taitaa siinä pari muutakin muuttujaa olla vielä, mutta IT-osastomme työskentelee yötä päivää ja osan työajasta jopa verkkosivuston ja verkkoakaupan parissa. Eli silloin kun ei ole niin sanotusti näpit rasvassa.

Verkkokaupan valikoimaan alamme pikkuhiljaa lisäilemään aluksi Spartuksen työkaluja metallin liittämiseen ja niiden erottamiseen, eli hitsauskoneet ja plasmaleikkurit. Meillä toki on valikoiman suhteen korvat höröllä ja silmät auki. Eli jos arvon asiakaskunnalla on mielessä tuotteita joiden saaminen on epäilyttävää, hankalaa tai vastenmielistä, mutta kuitenkin laillista ja hyvän maun rajoissa, niin kannattaa vinkata.

Toistaiseksi siis sarkaa riittää.

Terveisin,
Osa-aikainen ja sivutoiminen ATK-vastaava
Tommi

24.3.2019 16.03
Lisätty ostoskoriin