Uusia juttuja, katso uudet rohkeat kuvat

Uusia juttuja, katso uudet rohkeat kuvat

Lupaus uusista rohkeista kuvista taisi olla hieman liikaa luvattu. Lupaamme kuitenkin kuvia. Tai ainakin kuvan. Kesä ja syksy on mennyt hienoisessa lennossa ja uusia juttuja on kehitelty.

Koko konsernin operatiivinen henkilöstö on viettänyt osan syksyä opintojen parissa. Ja voi pojat mitä kaikkea sitä onkaan opiskeltu. Allekirjoittanut pusersi loppuun AMK-opinnot ja alkaa todistuksen saatuaan tottelemaan ammattinimikettä sähkövoimatekniikan insinööri. Syksyn mittaan olemme käyneet hikoilemassa myös talotekniikan ammattitutkinnon osatutkintoa. Tarkemmin sanottuna lämmityslaiteasennuksen osaamisala, lämpöpumppujen asentaminen ja huoltaminen (e3a/e3). Tämähän tarkoittaa siis sitä, että jahka saamme tutkintotodistukset käteen (postin lakko voi viivästyttää sitä), niin meillä on lähiaikoina lupa ja oikeus asentaa ja huoltaa alle 3 kg kylmäainetta sisältäviä lämmitys-/viilennyslaitteita. Eli vaikkapa ilmalämpöpumppuja. Se on meidän mielestä kova juttu se.

Uuden oivallisen lisän tuotepalettiimme saimme Exact Toolsilta. Exact Toolsilla on muuten tavattoman näppärät koneet putken katkaisuun. Vaikka teräsputken leikkaaminen kaikilla tulta ja tulikiveä syöksevillä laitteilla on mahtavaa ja sen viihdearvo on korvaamaton, niin silti väitämme, että Exact Toolsin putkileikkureilla sen tekee nopeammin ja turvallisemmin eikä kaveriakaan tarvitse seisottaa tuntikausia työmaalla kipinävahdissa koska kyseessä on lastuavat työstökoneet. Ollaan jo keritty ihmettelemään, että millä hitolla ihmiskunta on selvinnyt tänne asti ilman Exactin leikkureita. Näihin vehkeisiin kannattaa tutustua, pyytää tarjous ja ostaa vaikka ei tarvitsisi, sen verran mahtava laite on kyseessä. Meillä voi käydä vaikka testaamassa semmosta jos ei usko.

Terveisin,
Osa-aikainen ja sivutoiminen ATK-vastaava, insinööri, ihminen ja renessanssimies.
Tommi

26.11.2019 14.21
Lisätty ostoskoriin